Samim korištenjem i pristupom sajtu znacenjereci.com slažete se sa ovim uslovima, te da ste sa istima upoznati.

  • Svi sadržaji na sajtu znacenjereci.com su informativnog karaktera.
  • Znacenjereci.com ne odgovara ni za kakve štete i moguće probleme nastale korištenjem definicija sa ovog sajta
  • Svi sadržaju na našem sajtu su podložni greškama, te autori i sam sajt ne prihvataju odgovornost za štetu ili posljedice koje nastanu korištenjem informacija sa našeg sajta.
  • Sve informacije uzmite sa skeptičnim stavom i na vlastitu odgovornost.

Linkovi na vanjske stranice

Portal znacenjereci.com može sadržavati linkove na druge web stranice. Mi ove linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornima za njihov sadržaj, niti imamo kontrolu nad njima.

Preuzimanje sadržaja

Sadržaj našeg sajta podliježe autorskim pravima. Cjelokupni članak sa receptom je dozvoljeno kopirati pod uslovom da navedete izvor odakle je članak preuzet. Samu definiciju možete preuzeti bez spominjanja autora. Znacenjereci.com je vlasnik fotografija, njih smijete preuzimati pod uslovom da navedete naš sajt kao autora fotografije sa linkom. Za više informacija o preuzimanju sadržaja kontaktirajte nas na email: webmaster [AT] znacenjereci.com ili putem kontakt forme.

Napomena

Znacenjereci.com zadržava pravo da izmjeni i dopuni ove uslove privatnosti bez da obavijesti korisnike. Samim korištenjem našeg sajta smatra se da ste obavješteni sa ovim uslovima korištenja.